Наші послуги

Особливістю рішень, які пропонує наша компанія, є створення систем водопідготовки "під ключ", включаючи проектування, монтажні та пусконалагоджувальні роботи з подальшим гарантійним обслуговуванням

Водоочищення для промисловості

Етапи роботи з нами

1

Етап

Аналіз води в лабораторії

Джерелом може служити як свердловина, так і міське водопостачання. Як раніше згадувалося, якщо аналіз води береться зі свердловини, то варто розуміти, що шари грунту кардинально відрізняються своїми хімічними і бактеріологічними властивостями, що позначається на якості води. Дане дослідження проводиться за такими показниками: каламутність; запах; місткість солей; жорсткість; сульфіди; залізо; рН. Грунтуючись на фізико-хімічному та мікробіологічному аналізі води з колодязя, свердловини або центрального водопостачання, проводяться наступні роботи по реалізації системи.

2

Етап

Підбір правильної системи

Виходячи з результатів аналізу гідроісточніка, визначаються завдання: тип системи (побутовий або промисловий), який ступінь очищення потрібен замовнику. Після цього проводиться розрахунок добової і максимальної потреби замовника в підготовлених водних ресурсах. На точність розрахунку бажаного режиму водоспоживання впливає і кількість санвузлів у домі, а також кількість людей, які там проживають. Завдяки цим характеристикам, можна отримати чітке розуміння, які типорозміри обладнання будуть використовуватися.

3

Етап

Розробка проєктної документації

Коли стали відомі хімічні і фізичні властивості води, тип забруднення, то тоді для клієнта підбирають максимально відповідний варіант технології водопідготовки та водоочистки.

Починається розробка проектної документації, яка включає в себе: креслення, кошторис, інформацію про матеріали й устаткування. Після узгодження проекту із замовником, підписуємо комерційну пропозицію.

4

Етап

Установка і запуск системи

Тільки тоді, коли стали відомі всі нюанси й умови експлуатації обладнання, починається монтаж і пусконалагоджувальні роботи систем водоочистки та водопідготовки. На об'єкт прибуває все обладнання з проектної документації, розробляється монтажно-експлуатаційна схема і здійснюється збірка обладнання. Після складання устаткування, його підключають до водопроводу, каналізації і запускають в роботу. Коли всі монтажні роботи завершені, проводиться ще раз аналіз води.

Водоочищення для котеджів, квартир, басейнів

НАШІ КЛІЄНТИ

Aroma

Espresso Bar

Монтаж та сервісне обслуговування промислової системи водопідготовки

Карпатська

Джерельна

Спектр послуг з водопідготовки для виробників популярних брендів питної води

McDonald’s

Американська корпорація

Сервісне обслуговування водоочисного обладнання на всій території України протягом більше 10 років

Олейна

Торгова марка

Виготовлення та монтаж промислової системи водопідготовки

Київенерго

Постачальник електроенергії

Обслуговування районних тепло-пунктів та котелень.